6 راه حل مشکل آپلود نشدن تصویر در وردپرس

گاهی اوقات، ضروری است که در سایت وردپرسی خود یک تصویر بارگذاری کنید، اما ایراداتی را در این خصوص مشاهده می‌کنید. http Error یکی از رایج ترین خطاهایی است که رخ می‌دهد و شما آن را می‌بینید. حال سوال این است که در برابر چنین مشکلاتی چه اقداماتی باید صورت گیرد؟ در ادامه این مقاله با یکدیگر به بررسی و روش های حل این مشکل می پردازیم.

آنچه در این مطلب می خوانید

.
.
5 راهکار تخصصی
برای بهبود کار با المنتور

ممکن است شما گاهی هنگام آپلود تصاویر در سایت خود با پیغام زیر مواجه شوید.

خطایی هنگام بارگذاری پرونده پیش آمده، دوباره تلاش کنید.

ایراد فوق، مانع از امکان آپلود یک تصویر در سایت شما می‌شود و این موضوع باعث ایجاد مشکلاتی برایتان خواهد شد. خبر خوب این است که قادر هستید کاری کنید تا این خطار به سادگی برطرف گردد.

ایجاد خطا هنگام بارگذاری تصاویر

قطعا در صورت مواجهه با این مشکل، از خودتان پرسیده‌اید که اکنون چه باید کرد؟ در ادامه راهبردهای جالبی به منظور حل این ایراد آورده شده است که در 99 درصد موارد جواب می‌دهد. بنابراین در صورتی که می‌خواهید در این زمینه اطلاعات بیشتری کسب کنید، ما را در ادامه همراهی کنید.

حل مشکل آپلود نشدن تصویر در وردپرس

وقوع این اختلال ممکن است دلایل مختلفی هم داشته باشد. پس برای این که مشکلتان را کاملا برطرف کنید، می‌توانید از این راهکارها به آسانی بهره ببرید و در نهایت شاهد نتیجه باشید. با انجام این کار، مطمئن باشید که در زمان بسیار کوتاه می‌توانید نسبت به برطرف‌سازی ایرادهای موجود اقدام نمایید.
گزینه‌های متنوعی در این مقاله مطرح شده است و شما ابتدا باید ببینید که مشکلتان دقیقا چیست. هر مشکلی که داشته باشید، باید با توضیحات ارائه شده توسط ما تطبیق داده شود. از راه حل‌های پیش رو به هیچ عنوان غافل نشوید و آن را امتحان کنید؛ چرا که با مشکلی جدی سر و کار دارید که اختلالاتی را در سایتتان به وجود خواهد آورد. ما این راه حل‌ها را به ساده‌ترین شکل ممکن در اختیار شما عزیزان قرار داده‌ایم.

دلیل اول: مشکل ارتباطی اینترنت شما با سرور سایت و کمبود سرعت آپلود اینترنت شما

شاید برجسته‌ترین دلیل برای این خطا، مشکل در اینترنت شما و قطع و وصل شدن‌های مکرر آن باشد. جالب است بدانید که سرعت آپلود نیز در این زمینه فوق‌العاده تاثیر دارد. به منظور اطمینان از این که ایراد به وجود آمده به دلیل فوق نیست، باید تصویری با حجم ناچیز را در سایت بارگذاری نمایید. اگر این اتفاق رخ داد و شاهد تصویرتان در سایت بودید، باید جهت تغییر هاست یا ارائه دهنده‌ی اینترنت خود اقدام کنید تا سرانجام به نتیجه برسید.
در چنین مواقعی به‌دلیل اینکه ارتباط شما با سرور قطع می‌شود شما امکان این را ندارید که از پرونده چندرسانه‌ای خود تصاویر موردنظر خود را آپلود کنید. این مشکل به‌راحتی قابل‌حل شدن است و جای نگرانی نیست.

دلیل دوم: کش شدن جاوا اسکریپت در وردپرس

مشکل دیگر در صورتی به وجود می‌آید که جاوا اسکریپت شما کش شده باشد. به دلیل کش جاوا، بار گذار پرونده به خوبی نمی‌تواند فعالیت کند و درنتیجه با این خطا مواجه خواهید شد. با به وجود آمدن این مشکل در آپلود تصاویر اختلال ایجاد خواهد شد.
برای اینکه شما مطمئن شوید دلیل خطا این نیست؛ وارد پوشه Wp-Content/Uploads شوید و سپس بررسی کنید پوشه‌ای بانام Js_Cache در این پوشه ایجاد نشده باشد. درصورتی‌که این پوشه وجود داشت آن را حذف کنید تا مشکل برطرف شود. اما اگر وجود نداشت مشکل سایت شما از جای دیگری است.

دلیل سوم: مشکل در Mod_Security هاست

اگر مد امنیتی هاست شما مشکلی داشته باشد این خطا برای شما در هنگام آپلود نمایش داده خواهد شد. برای حل این مشکل ابتدا از هاست خود درباره مشکلات مد سکوریتی بپرسید. درصورتی‌که موفق به حل مشکل نشدند یا اینکه شما خود می‌خواستید این مشکل را حل کنید، می‌توانید خود از طریق فایل.htaccess اقدام کنید. برای انجام این کار می‌توانید به‌راحتی کد زیر را به .htaccess اضافه کنید.

SecFilterEngine Off SecFilterScanPOST Off

دلیل چهارم: مشکل در فایل‌های وردپرس

دلیل دیگر این مشکل می‌تواند ایجاد مشکل و یا تغییر فایل‌های سیستمی وردپرس باشد؛ که خوشبختانه این مشکل راهکار بسیار ساده‌ای دارد. برای اینکه این مشکل را رفع کنید اگر وردپرس شما آپدیت نیست کافی است وردپرس را آپدیت کنید.
اما اگر وردپرس شما آپدیت است تنها کافی است آپدیت وردپرس به‌‌صورت دستی را انجام دهید تا فایل‌های سیستمی شما تعمیر شوند. این کار باعث می‌شود فایل‌هایی که دارای ایراد بوده‌اند با این روش رفع ایراد شوند. به همین راحتی!

دلیل پنجم: وجود افزونه‌های ناسازگار

شما برای اینکه قابلیت‌های سایت خود را زیاد کنید از پلاگین‌های مختلفی استفاده می‌کنید. برخی از این پلاگین‌ها با دیگر افزونه‌ها تداخل ایجاد کرده و عملکرد سایت شما را به هم می‌ریزند. این افزونه‌ها را تحت عنوان افزونه‌های ناسازگار می‌شناسند. برای رفع این مشکل چند روش است که شما باید آن‌ها را انجام دهید.
ابتدا تمامی افزونه‌های سایت خود را غیرفعال کنید. سپس مجدداً تصویر را بارگذاری نمایید؛ اگر تصویر بارگذاری شد یعنی اینکه مشکل از افزونه‌های سایت شما است. در غیر این صورت باید سراغ راه‌حل دیگری بروید. برای شناسایی افزونه ناسازگار یکی‌‌یکی افزونه‌ها را غیرفعال کنید تا مشخص شود کدام افزونه در عملکرد سایت شما اختلال ایجاد کرده است.
در نظر داشته باشید که این مشکل می‌تواند توسط قالب مورداستفاده در سایت شما نیز به‌وجود بیاید، که مانند همین روش می‌توانید مشکل را شناسایی کنید.

دلیل ششم: سطح دسترسی پوشه آپلود

آخرین دلیل قانع‌کننده برای مشکل خطای آپلود تصاویر وردپرس، تنظیم نبودن سطح دسترسی پوشه‌های آپلود است. شما برای حل آن باید وارد فایل منیجر هاست خود شوید، سپس پوشه Wp-content را باز کنید و پس از آن روی پوشه Uploads راست کلیک کرده و Change Premissions را کلیک کنید.
شما باید پرمیشن این پوشه را روی 744 تنظیم کنید. سپس وارد Uploads شده و درصورتی‌که پوشه‌ای زیرمجموعه این پوشه دارید، سطح دسترسی آن‌ها را نیز به 744 تغییر دهید. به‌این‌ترتیب مشکل شما حل خواهد شد. شما می‌‌توانید برای حل مشکل سطح دسترسی‌‌ها آموزش سطح دسترسی چیست؟ تغییر سطح دسترسی یا پرمیشن فایل‌ها در وردپرس را مطالعه کنید و از طریق آن این مشکل را در سایت خود به‌‌راحتی برطرف نمایید.
نتیجه‌‌گیری
در این مقاله سعی کردیم برخی از رایج‌ترین دلایل این موضوع را برای شما توضیح دهیم. اما توجه داشته باشید در برخی موارد هاستینگ‌های ضعیف نیز باعث به‌وجود آمدن این مشکل در سایت شما می‌شوند که شما باید در هنگام انتخاب‌ هاست و خرید آن نهایت دقت را داشته باشید.
همچنین به دلیل به‌وجود آمدن مشکل توسط برخی پلاگین‌ها و قالب‌های نال شده و ناسازگار که در بالا برای شما توضیح دادیم؛ بهتر است همواره از سایت‌های معتبر آن‌ها را تهیه و در سیستم خود نصب نمایید.

گروه تعامل با کاربران فعال المنتور

ID: ir_elementor

پرسشی دارید؟ پاسختان را خواهیم داد ...

2 پاسخ

  1. مرسی از آموزش های خوبتون

    من خودم به یه مشکلی برخوردم سایز تصاویرم بیشتر از 2500 پیکسل بود و پیغام میداد و عکسهارو کوچیک میکرد . با قرار دادن چند کد در فانکشن حل شد.

    1. با سلام
      ارادتمند. بله این مشکل با روش های مختلفی قابل حل هست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

گروه تعامل با کاربران فعال المنتور

ID: ir_elementor

دریافت راهنمای تخصصی برای بهبود کار با المنتور
دریافت راهنمای تخصصی برای بهبود کار با المنتور