طراحی قالب با المنتور

نویسنده : ایران المنتور
93 دیدگاه
آخرین بروزرسانی : 27 مرداد, 1401

طراحی قالب با المنتور قابلیت پیشرفته و متمایزی است که به شما در طراحی و توسعه یک قالب اختصاصی وردپرسی کمک میکند حتما از قالب های آماده وردپرسی استفاده و از آنها برای توسعه وب سایت خود استفاده کرده اید. برای ساخت قالب وردپرسی شما باید تسلط کافی به زبان های برنامه نویسی تحت وب داشته داشته باشید. اما امروزه با توسعه نرم افزار های تحت وب شاید این امکان تا حدودی برای کاربران فراهم شده است و یکی از این نرم افزار ها افزونه المنتور می باشد که این امکان را فراهم کرده است تا یک قالب طراحی و بتوانید از آن استفاده کنید.آموزش طراحی قالب با المنتور را می توانید در ادامه این مقاله فرا بگیرید.

آنچه در این مطلب می خوانید

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
تخصصی
برای بهبود کار با المنتور

قالب وب سایت چیست؟

طراحی قالب با المنتور قابلیت ارزنده و متمایزی است که به شما در طراحی و توسعه یک قالب اختصاصی وردپرسی کمک میکند حتما از قالب های آماده وردپرسی استفاده و از آنها برای توسعه وب سایت خود استفاده کرده اید. برای ساخت قالب وردپرسی شما باید تسلط کافی به زبان های برنامه نویسی تحت وب داشته داشته باشید. اما امروزه با توسعه نرم افزار های تحت وب شاید این امکان تا حدودی برای کاربران فراهم شده است و یکی از این نرم افزار ها افزونه المنتور می باشد که این امکان را فراهم کرده است تا یک قالب طراحی و بتوانید از آن استفاده کنید.آموزش طراحی قالب با المنتور را می توانید در ادامه این مقاله فرا بگیرید. 

قالب یا پوسته یا  Theme به طور کلی همان ارکان ظاهری وب سایت است و چهارچوب ساختار گرافیکی بخش های مختلف وب سایت محسوب میگردد که تمامی محتوا های وب سایت مانندتصاویر،متون و … را در بر میگیرد.در واقع قالب یک وب سایت بستر اصلی ارائه مطالب وب سایت است و شرایط تنظیم نمایش محتوا ها را برای طراحان و کاربران مهیا میسازد و تجربه نشان داده است که هر چقدر یک قالب سفارشی و بر اساس نوع فعالیت و نیاز های شغلی و فکری یک مجوعه ساخته شده باشد یعنی هر چقدر اختصاصی تر باشد بازخورد  بهتری در بخش رابط کاربری برای جلب رضایت بیشتر کاربران را همراه داشته است. معمولا قالب ها با کد های html و css نوشته میشوند و برای طراحی قالب وردپرسی علاوه بر دانش برنامه نویسی و مهارت های گرافیکی باید به توابع تطبیقی وردپرسی و php نیز آشنایی داشت

ساخت قالب وردپرسی با المنتور پرو در ایران المنتور

کاربرد قالب های آماده؟

یکی از دغدغه های اساسی و چالش برانگیز افرادی که وارد عرصه طراحی وب شده اند این موضوع است که چگونه یک قالب مناسب و حرفه ای را برای شروع به توسعه یک وب سایت انتخاب کنند علاو ه بر افراد مبتدی برای حرفه ای ها هم طراحی قالب یک چالش وقت گیر و گسترده شناخته شده است و همیشه این سوال برقرار است با چه ابزاری یک قالب استاندارد وردپرسی طراحی کنم از این روی استفاده از قالب های آماده وردپرسی محبوبیت فراوانی پیدا کرده است

قالب های آماده توسط توسعه دهندگان ارائه داده میشودند که کاربران بدون نیاز به صرف وقت در طراحی قالب بتوانند در یک بستر آماده محتوای خود را به راحتی ارائه دهند. معمولا این قالب های آماده به صورت تجاری یا رایگان به منظور سهولت کاربری عرضه میگردد تا برخی کارهای متداول را آسان تر و در زمان کمتری پیاده سازی شود و این امکان را به طراحان  میدهد تا بدون نیاز به برنامه نویسی و کسب مهارت های مختلف در یک بستر آماده شروع به کار کنند.

شروع طراحی قالب با قالب hello elementor

نقش صفحه ساز ها در توسعه قالب ها

ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که با  یک قالب وردپرس را خریداری می کنید و پس از نصب می بینید هیچ شباهتی به نمونه دموی آن ندارد، و حسابی دلسرد می شوید و مجبورید از طریق درونریزی محتوا و ابزارکها، تعداد زیادی پست و تصویر و اطلاعات مختلف را وارد سایتتان کنید تا تم خریداری شده شبیه دمویی که دیده اید بشود. اگر به پوسته های جدید وردپرس نگاهی بیاندازید مشاهده می کنید که تقریبا بیش از نیمی از آنها از صفحه سازها استفاده می کنند. در واقع صفحه ساز ها این قدرت را به شما میدهند تا تمامی بخش های وب سایتتان را به راحتی مدیریت کنید و به تدریج بتوانید یک وب سایت حرفه ای را طراحی کنید تا بتوانید مطالب خود را ارائه دهید، در گذشته با صفحه ساز ها فقط میتوانستید بخشی از صفحه را طراحی کنید اما با ظهور المنتور صفحه سازی فراتر از معنای کلمه، معنا پیدا کرده است و قابلیت ساخت قالب را نیز به شما میدهد و به جرات میتوان گفت افزونه المنتور صفحه ساز است و المنتور پرو قالب ساز!

طراحی قالب با المنتور بدون نیاز به برنامه نویسی

المنتور یک افزونه صفحه ساز هست یا قالب ساز ؟

المنتور در عین اینکه یک صفحه ساز محسوب میگردد اما المنتور پرو با قابلیت Elementor theme builder یک قالب ساز حرفه ای نیز به شمار می آید برای همین اصرار مجموعه ایران المنتور در این است که حتما از قالب Hello elementor استفاده کنید و با استفاده از المنتور پرو  قالب خود را خلق و با قابلیت صفحه سازی المنتور پرو صفحات وب سایت خود را سفارشی سازی کنید.

المنتور یک قالب ساز است . می توانید قالب خود را طراحی کنید

تفاوت قالب Hello elementor با سایر قالب های وردپرسی چیست ؟

زمانی که از یک قالب آماده وردپرسی استفاده می کنیم. قطعا قالب مورد نظر ما تنظیماتی برای هدر، فوتر و دیگر بخش های وب سایت دارد و شما می توانید از تنظیمات و استایل دهی آنها استفاده کنید .مثلا قصد داریم هدر وب سایت خود را با المنتور طراحی کنیم. طبیعی است که بخشی تنظیمات هدر که در قالب شما وجود دارد بیهوده می شود و صرفا یک فضای اضافه ای برای شما اشغال می کند.و همچنین دیگر بخش های وب سایت نیز شامل این موضوع خواهند شد. پس پیشنهاد می شود که اگر از قالب های آماده وردپرس استفاده میکنید حتما باید نگاهتان به المنتور یک افزونه صفحه ساز باشد و از توسعه قالب با المنتور پرهیز کنید. اما چرا قالب hello elementor اگر فیلم های آموزشی مارو دنبال کرده باشید  تیم ایران المنتور مکررا اعلام کرده است قالب Hello صرفا یک صفحه خالی سفید و کاملا سازگار است و وجه تمایز آن در این مسئله است که شما به راحتی میتوانید تمامی بخش های قالب را مثل هدر، فوتر و… را  خودتان طراحی کنید و از ساخت یک قالب کاملا اختصاصی لذت ببرید.

دریافت راهنمای تخصصی برای بهبود کار با المنتور
دریافت راهنمای تخصصی برای بهبود کار با المنتور