تخفیف پکیج‌های
المنتوربی‌نهایت تا


500 تومان
از شروع پاییز
تا جشن مهرگان

15 مهرماه

طراحی قالب با المنتور

طراحی قالب با المنتور قابلیت پیشرفته و متمایزی است که به شما در طراحی و توسعه یک قالب اختصاصی وردپرسی کمک میکند حتما از قالب های آماده وردپرسی استفاده و از آنها برای توسعه وب سایت خود استفاده کرده اید. برای ساخت قالب وردپرسی شما باید تسلط کافی به زبان های برنامه نویسی تحت وب داشته داشته باشید. اما امروزه با توسعه نرم افزار های تحت وب شاید این امکان تا حدودی برای کاربران فراهم شده است و یکی از این نرم افزار ها افزونه المنتور می باشد که این امکان را فراهم کرده است تا یک قالب طراحی و بتوانید از آن استفاده کنید.آموزش طراحی قالب با المنتور را می توانید در ادامه این مقاله فرا بگیرید.

آنچه در این مطلب می خوانید

.
.
5 راهکار تخصصی
برای بهبود کار با المنتور

قالب وب سایت چیست؟

طراحی قالب با المنتور قابلیت ارزنده و متمایزی است که به شما در طراحی و توسعه یک قالب اختصاصی وردپرسی کمک میکند حتما از قالب های آماده وردپرسی استفاده و از آنها برای توسعه وب سایت خود استفاده کرده اید. برای ساخت قالب وردپرسی شما باید تسلط کافی به زبان های برنامه نویسی تحت وب داشته داشته باشید. اما امروزه با توسعه نرم افزار های تحت وب شاید این امکان تا حدودی برای کاربران فراهم شده است و یکی از این نرم افزار ها افزونه المنتور می باشد که این امکان را فراهم کرده است تا یک قالب طراحی و بتوانید از آن استفاده کنید.آموزش طراحی قالب با المنتور را می توانید در ادامه این مقاله فرا بگیرید. 

قالب یا پوسته یا  Theme به طور کلی همان ارکان ظاهری وب سایت است و چهارچوب ساختار گرافیکی بخش های مختلف وب سایت محسوب میگردد که تمامی محتوا های وب سایت مانندتصاویر،متون و … را در بر میگیرد.در واقع قالب یک وب سایت بستر اصلی ارائه مطالب وب سایت است و شرایط تنظیم نمایش محتوا ها را برای طراحان و کاربران مهیا میسازد و تجربه نشان داده است که هر چقدر یک قالب سفارشی و بر اساس نوع فعالیت و نیاز های شغلی و فکری یک مجوعه ساخته شده باشد یعنی هر چقدر اختصاصی تر باشد بازخورد  بهتری در بخش رابط کاربری برای جلب رضایت بیشتر کاربران را همراه داشته است. معمولا قالب ها با کد های html و css نوشته میشوند و برای طراحی قالب وردپرسی علاوه بر دانش برنامه نویسی و مهارت های گرافیکی باید به توابع تطبیقی وردپرسی و php نیز آشنایی داشت

ساخت قالب وردپرسی با المنتور پرو در ایران المنتور

کاربرد قالب های آماده؟

یکی از دغدغه های اساسی و چالش برانگیز افرادی که وارد عرصه طراحی وب شده اند این موضوع است که چگونه یک قالب مناسب و حرفه ای را برای شروع به توسعه یک وب سایت انتخاب کنند علاو ه بر افراد مبتدی برای حرفه ای ها هم طراحی قالب یک چالش وقت گیر و گسترده شناخته شده است و همیشه این سوال برقرار است با چه ابزاری یک قالب استاندارد وردپرسی طراحی کنم از این روی استفاده از قالب های آماده وردپرسی محبوبیت فراوانی پیدا کرده است

قالب های آماده توسط توسعه دهندگان ارائه داده میشودند که کاربران بدون نیاز به صرف وقت در طراحی قالب بتوانند در یک بستر آماده محتوای خود را به راحتی ارائه دهند. معمولا این قالب های آماده به صورت تجاری یا رایگان به منظور سهولت کاربری عرضه میگردد تا برخی کارهای متداول را آسان تر و در زمان کمتری پیاده سازی شود و این امکان را به طراحان  میدهد تا بدون نیاز به برنامه نویسی و کسب مهارت های مختلف در یک بستر آماده شروع به کار کنند.

شروع طراحی قالب با قالب hello elementor

نقش صفحه ساز ها در توسعه قالب ها

ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که با  یک قالب وردپرس را خریداری می کنید و پس از نصب می بینید هیچ شباهتی به نمونه دموی آن ندارد، و حسابی دلسرد می شوید و مجبورید از طریق درونریزی محتوا و ابزارکها، تعداد زیادی پست و تصویر و اطلاعات مختلف را وارد سایتتان کنید تا تم خریداری شده شبیه دمویی که دیده اید بشود. اگر به پوسته های جدید وردپرس نگاهی بیاندازید مشاهده می کنید که تقریبا بیش از نیمی از آنها از صفحه سازها استفاده می کنند. در واقع صفحه ساز ها این قدرت را به شما میدهند تا تمامی بخش های وب سایتتان را به راحتی مدیریت کنید و به تدریج بتوانید یک وب سایت حرفه ای را طراحی کنید تا بتوانید مطالب خود را ارائه دهید، در گذشته با صفحه ساز ها فقط میتوانستید بخشی از صفحه را طراحی کنید اما با ظهور المنتور صفحه سازی فراتر از معنای کلمه، معنا پیدا کرده است و قابلیت ساخت قالب را نیز به شما میدهد و به جرات میتوان گفت افزونه المنتور صفحه ساز است و المنتور پرو قالب ساز!

طراحی قالب با المنتور بدون نیاز به برنامه نویسی

المنتور یک افزونه صفحه ساز هست یا قالب ساز ؟

المنتور در عین اینکه یک صفحه ساز محسوب میگردد اما المنتور پرو با قابلیت Elementor theme builder یک قالب ساز حرفه ای نیز به شمار می آید برای همین اصرار مجموعه ایران المنتور در این است که حتما از قالب Hello elementor استفاده کنید و با استفاده از المنتور پرو  قالب خود را خلق و با قابلیت صفحه سازی المنتور پرو صفحات وب سایت خود را سفارشی سازی کنید.

المنتور یک قالب ساز است . می توانید قالب خود را طراحی کنید

تفاوت قالب Hello elementor با سایر قالب های وردپرسی چیست ؟

زمانی که از یک قالب آماده وردپرسی استفاده می کنیم. قطعا قالب مورد نظر ما تنظیماتی برای هدر، فوتر و دیگر بخش های وب سایت دارد و شما می توانید از تنظیمات و استایل دهی آنها استفاده کنید .مثلا قصد داریم هدر وب سایت خود را با المنتور طراحی کنیم. طبیعی است که بخشی تنظیمات هدر که در قالب شما وجود دارد بیهوده می شود و صرفا یک فضای اضافه ای برای شما اشغال می کند.و همچنین دیگر بخش های وب سایت نیز شامل این موضوع خواهند شد. پس پیشنهاد می شود که اگر از قالب های آماده وردپرس استفاده میکنید حتما باید نگاهتان به المنتور یک افزونه صفحه ساز باشد و از توسعه قالب با المنتور پرهیز کنید. اما چرا قالب hello elementor اگر فیلم های آموزشی مارو دنبال کرده باشید  تیم ایران المنتور مکررا اعلام کرده است قالب Hello صرفا یک صفحه خالی سفید و کاملا سازگار است و وجه تمایز آن در این مسئله است که شما به راحتی میتوانید تمامی بخش های قالب را مثل هدر، فوتر و… را  خودتان طراحی کنید و از ساخت یک قالب کاملا اختصاصی لذت ببرید.

گروه تعامل با کاربران فعال المنتور

ID: ir_elementor

پرسشی دارید؟ پاسختان را خواهیم داد ...

93 پاسخ

  1. سلام من یه سوال داشتم میخواستم به پرسم که ایا میشه قالبی که با هلو المنتور طراحی میکنیم رو در سایت هایی مثل ژاکت یا راستچین بفروشیم یا نیاز به ایجاد تغییراتی داریم؟

    1. سلام و عرض احترام
      بله امکان پذیر است کافیست روند انتشار را توسط مارکت بررسی نمایید.

  2. سلام وقت بخیر
    قصد دارم تا با استفاده از افزودنی های المنتور و روی یک قالب کاملا هماهنگ با المنتور یک سایت خیلی خیلی حرفه ای بسازم ، چنین کاری شدنی است ؟ من کارکردن با بخش دیتابیس و … رو بلد نیستم و میخواهم یادبگیرم . آموزشی برای این کار دارید؟

    1. سلام
      امکان ساخت قالب وجود دارد، اما اینکه بتونید از آن نسخه نصبی داشته باشید امکان پذیر نیست. ضمنا حتما باید در بسیتر قالب هلو المنتور این کار را انجام دهید.
      آموزش مبتنی بر دیتابیس نیز نداریم

  3. سلام در مورد نحوه قرار دادن باکس ویدئو در قالب چی کار کنیم که در تمام قالب اعمال بشه ؟
    و اینکه در مورد طراحی صفحه اصلی سایت مطلب نزاشتید ؟
    و یا در طراحی صفحه محصول کجا ویدئو قرار بگیره ؟

  4. سلام کد های قالب و فونت زیبایی مقالات که قرار ندادین کجاست

    1. سلام بخش مورد نظرو جستجو کنید مقاله مربوطه میاد. در داخل مقاله میتونید کدهای مربوط به آموزش را مشاهده کنید

  5. سلام و اخترلم ممنونم بابت آموزش هاییی که گذاشتید ولی خیلی سریع آموزش میدی همه چیز خوبه ولی اینقدر سریع میگی باید 10 بار ویدئو رو عقب بزنم تا بفهمم ، حد اقل پلیر و طوری تنطیم کنید بتونیم سرعت ویدئو رو کم کنیم

    1. سلام وقت بخیر
      باور کنید چاره ای جز این نیست. خیلیا هم مثل شما هستند که میگن لطفا دکمه افزایش سرعت ویدئو رو قرار بدید.
      به دلایلی فعلا نمیتونیم این کارو بکنیم. اما نگران نباشید ذات هر یادگیری ای به این صورت هست 🙂
      موفق باشید

  6. سلام وقتی منو ناوبری رو به هدر اضافه می کنم
    زیر منو هایی که زیر منو دارن دوتا دکمه +- ظاهر شده
    چجوری باید حذفشون کنم

    1. سلام
      اگر افزونه کش دارید، تنظیمات افزونه را با آزمون و خطا تغییر بدید تا بخش ناسازگار پیدا بشه

  7. جسارتا “حاضر” اینجوری نوشته میشه. شما اینجوری نوشتید: حاظر
    ممنون از آموزش های خوبتون. خدا قوت

  8. درود بر شما جناب معلمی نحوه ریسپانسیو کردن بایگانی محصولات رو توضیح ندادید آیا ممکنه که توضیح بدید توی نمایش موبایل چطور می‌شه نمایش تکی کرد، با سپاس.

  9. خیلی اموزشتون عالیه و با قدرت پیش برید فقط ای کاش یک فکری به حال این سرعت اپلود فیلم میکردین..

    1. خیلی ممنون انشاالله حتما
      سرعت مشاهده ویدئو ها که خیلی استاندارد هست. فقط توجه کنید تا جای ممکن از فیلتر شکن استفاده نکنید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

جلسات آموزشی

گروه تعامل با کاربران فعال المنتور

ID: ir_elementor

دریافت راهنمای تخصصی برای بهبود کار با المنتور
دریافت راهنمای تخصصی برای بهبود کار با المنتور